Bokslut av 2018 års drömmar

 2018 har kommit till sina sista dagar. Det har varit ett givande år och jag har spenderat extra mycket tid med min far, vilket var en bonus som blev då jag behövde hans hjälp för att genomföra ett av mina projekt.

Mitt ekonomiska mål under året var att skapa en inkomst bredvid arbetet och den skulle uppgå till 45000kr. Genom att hyra ut mitt eget hus som var ett smått obekvämt och lite arbetsamt sätt att komma närmre mitt mål fick jag in lite pengar.
Det var också det som var nödvändigt för att bibehålla möjligheten till en inkomst vid sidan av ordinarie arbete, då jag behövde pengar för att kunna renovera min gäststuga.

I dagsläget bor det en person i gäststugan tills vidare på min tomt och det fungerar väldigt bra. Vad gäller det ekonomiska målet så blev det 40 900kr in utöver lön och det tycker jag är klart godkänt 😊

Skrivandet av romanen har gått upp och ner men alltid mer eller mindre framåt. För att sluta börja om i olika perspektiv och komma framåt så har jag en god vän som läser texterna. Hon fungerar också som en slags backventil och ser till att jag går åt rätt håll.

Sen finns det ett tredje projekt men det har kostat mer energi än vad det smakat så jag får slicka såren, skriva klart boken och ladda och.

Snart dags för nytt år och nya drömmar 😊

Gott Nytt År  på er alla!