Bokslut av 2017 och årets drömmar

År 2017, ett resultat av drömmar

Ännu ett år fyllt av drömmar

2017 har kommit till sina sista dagar och jag har uppnått i alla fall en av de drömmar jag hade 2017. Det har varit ett givande år och jag har spenderat extra mycket tid med min far, vilket var en bonus som blev då jag behövde hans hjälp för att genomföra ett av mina projekt.

2017 ekonomiska dröm

Mitt ekonomiska mål under året var att skapa en inkomst bredvid arbetet och den skulle uppgå till 45000kr. Genom att använda airbnb hyrde jag ut mitt hem till europeiska sommargäster. Svårigheterna i detta är att nå ut med information, så att boende överensstämmer med gästernas förväntningar. Eftersom det är språkskiljaktigheter och det är svårt över huvud taget när människor ska läsa till sig information, så blev det en del problem. Problemen bestod i att de förväntade sig något jag inte hade. Jag hyrde ut lite grann även förra sommaren och då upplevde jag inte dessa problem i samma utsträckning. Det var också det som var nödvändigt för att bibehålla möjligheten till en inkomst vid sidan av ordinarie arbete, då jag behövde pengar för att kunna renovera min gäststuga. Gäststugan är den som jag egentligen har planer på att hyra ut. I dagsläget bor det en person i gäststugan tills vidare på min tomt och det fungerar väldigt bra. Vad gäller det ekonomiska målet så blev det 40 900kr in utöver lön och det tycker jag är klart godkänt 😊

Drömmen om att skriva bli utgiven författare

Skrivandet av romanen har gått upp och ner men alltid mer eller mindre framåt. Mitt problem är att jag ställer för stora krav under processen och har en tendens att börja redigera i befintlig text innan jag nått slutet. För att sluta börja om i olika perspektiv och komma framåt så har jag en god vän som läser texterna. Hon fungerar också som en slags backventil och ser till att jag går åt rätt håll.

Sen finns det ett tredje projekt men det har kostat mer energi än vad det smakat så jag får slicka såren, skriva klart boken och ladda och.

Snart dags för nytt år och nya drömmar 😊

Gott Nytt År  på er alla!

www.sommanbäddar.se