Damn! I´m good!

 

 

 

 

 

 

Jag har aldrig haft så mycket utgifter som det sista året. Jag har aldrig haft så mycket skulder att betala tillbaka som nu. Mitt företagskonto ligger några tusen minus. Mitt privatkonto plan A, B och C är i princip tomma. Det behövs köpas mer byggmaterial och dessutom så bestämde sig min varmvattenberedare sig för att tömma ut allt varmvatten på golvet i källaren igår. Golvet är av betong så gjorde inte så mycket men varmvattenberedaren har tagit sitt sista andetag. En ny sådan är nästan gratis. Konto plan D, som är det sista jag har innan jag blir tvungen att ge mig på pensionsparet.

Ändå har jag känslan av att det går jävligt bra nu!
I måndags köpte jag en kassabok. Nästa vecka ska min superbästa chef lära mig bokföra ordentligt.
Jag kom på att jag har en kompis som säljer och installerar varmvattenberedare, så kan bli en varm dusch så småningom.
Idag satte jag mig på Sallys café och skrev efter jobbet. Det gick skitbra!
Ikväll fick jag en bokning på huset. Visserligen måste jag flytta ut men att få 500kr/natten för att sova hos en av mina bästa vänner. Inte så dumt!
Hon får privat kock och ni som ätit min mat, vet att det inte är annat än win-win
😉

Kan det vara så att det är när livet är upp och ner som det går åt rätt håll?