Kristi Byggare

Det som jag är mest tacksam för när det kommer till religion är de röda dagar som den ordnat och som i mitt fall innebär ledighet från ordinarie arbete, som visserligen är väldigt trivsamt, men tidsbegränsande när det gäller att driva mina projekt.
Ni som hängt med ett tag vet att den mesta av min energi läggs på att renovera min gäststuga för uthyrning.
Idag lyxade jag och min far till det med att ta in en pensionerad mattläggare. Trevlig gubbe och det blev rätt på första försöket.

Projekt renovera gäststuga innebär så mycket mer än att bygga. Det har blivit en jämförelsevis intensiv kontakt med min far, många frågor! Det har blivit extraarbete på Borås trevligaste badhus. Och jag har hyrt ut mitt eget boende för att finansiera renoveringen. Att byggmaterial inte var gratis begrep jag men jag vill betala ikapp! Nu! Tålamod är en dygd jag inte besitter…
Vissa dagar hade det varit skönt att bara släppa taget men att uppfylla sina drömmar är en bra motivator. Ni som jag, som såg på Sally, spelad av Maria Lundqvist, under barndomen har lärt er att det inte går att bromsa sig ur en uppförsbacke. Utmaningar möts bäst med ett leende.