Laddar bränsle till raketen

En klok kvinna sa en gång att det krävs 80% av energin för att få raketen att lyfta och sedan svävar den. Då anser jag att det inte är mycket lönt att vänta. Efter mitt första försök till kontakt med musiker har två fallit ner från himlen. På samma dag. På två olika 30-årsfester. Båda tipsade mig om att ta fram en gitarr och börja klinka. Småsjunga lite.
Öh!! Räcker det om man kan spela blinka lilla stjärna och sjunger så falsk att jag behöver både öronproppar och hörselkåpor?? Vad jag behöver är en bokstavligen bättre hälft. Undrar om universum har sådana på lager? Som kan komplettera mina icke befintliga talanger 🙂

Feedbacken från den senaste bröllopsversen, finns här på sidan under verser blev dock fantastisk! Mitt i prick sa brudgumen och gav mig en kram.
Den som letar finner och jag tar tacksamt emot tips!

One thought on “Laddar bränsle till raketen

Comments are closed.