Moving on

Släpp taget om allt som inte bär dig framåt.
Spännande nog så är det inte bara kläder och prylar som ryker. Klippt bort några människor de sista åren. Inte för att de är dåliga människor, precis tvärtom. Superhärliga att umgås med men de missgynnar mig i det jag vill ha. Känner mig som en hemskt människa och det värsta är att jag inte ens vet om det hjälper. Men att göra som jag alltid gjort och förvänta mig ett nytt resultat är kriterierna för en idiot, så jag behöver i alla fall försöka.

Hösten är kommen och det är dags att välja vilka projekt som ska fokuseras på.
Det självklara första steget är boken som jag sysslat med i tre år. Nu SKA första utkastet bli klart. Som hjälp på traven blev jag deltidssjukskriven i veckan. Betyder; 25% mer skrivtid, om kroppen sköter sig hyfsat.
3500ord i veckan till och med den 15 oktober är första delmålet. Fyra dagar i veckan ska det skrivas och det är inte förhandlingsbart 😉

Till sist så överväger jag gå in som ambassadör för Better Globe. Jag tycker de gör en god sak för världen och hittills har det varit en god investering för de som satsat pengar i det. Själv får jag min första utbetalning år 2020, med stigande avkastning för varje år. Skulle det av någon anledning visa sig att pengarna brinner inne så har jag bidragit både till en bättre värld och en bättre miljö.

Jag går gärna långsamt, men aldrig tillbaka!