När ödet ställer upp

För en gångs skull har jag lyckats med konststycket; Att vara på rätt plats vid rätt tillfälle.

Häromdagen gled jag runt på bokmässan. Det första jag gjorde var att hitta piano/keyboardböcker. Det håller jag på att lära mig spela och har saknat. Check!
Köpte lite smått och gott i bokväg och det började bli dags för mat. Jag tog ett varv på andra plan och slog mig ner framför en föreläsning och började tugga på min macka. Det var halvvägs in i föreläsningen redan men allteftersom de tre kvinnor pratade på kröp en känsla på mig.
Kvinnan i mitten. Det måste vara den kvinna som jag hade som skrivcoach via telefon när jag var sjukskriven 2015. Ni som varit på bokmässan vet att det är föreläsningar bakom varenda hörn på svenska mässan under dessa intensiva dagar. Det byts föreläsare en gång i timman, minst! Men jag råkade slå mig ner just där. Kontakten med den trevliga kvinnan är återupprättad.

Som om inte det vore bra nog, för det var det. När jag var på väg att lämna mässan för dagen kom en kvinna i Bonniers monter fram och började prata. Vips så var jag inbjuden till VIP-frukost med andra bloggare, utanför öppettid för allmänheten 🙂 Mycket nöjd lämnade jag mässan den dagen! Det blev en kort natt och en tidig morgon, men vad lätt det är att få kraft när ansträngningen görs av rätt anledning. Plötsligt hände det. Jag fick träffa massa författare, bloggare, förlagspersonal och kunde stjäla tips, kontakter och energi.

Nöjd tjej tar helg. Over and out 😉