Om Kreatören

DSC06093

Min i särklass starkaste egenskap.
Ger aldrig någonsin upp!!
Men ibland så svänger livet. Då försöker jag välja att följa kurvorna för att undvika hamna i de riktigt djupa ravinerna. Så länge jag befinner mig på vägen, går det fortsätta framåt, även om riktningen blir annorlunda än vad jag tänkt mig. Det är väl det som Darwin kom fram till. Det är inte den starkaste som överlever, utan den som är bäst på att anpassa sig.

Fakta:
Född och uppvuxen i Bredared, strax utanför Borås.
Gick all in som brandman. Jobbade som brandman. Älskade det.
Livet tyckte jag passade bättre som HR-adminstratör.

Bor strax utanför i Alingsås i en stuga vid Mjörn.
Har världens bästa granne.
Två lurviga katter. Jonte och Buffy.
Sambon/särbon Mollgan förhåller sig fortfarande osynlig.
Dock positivt att jag kan skriva i lugn och ro.

Jag är en multitalang när det kommer till pardans och behärskar mer än väl danserna i BRR kategorin. När jag finner en man som jag älskar lika mycket, ska jag fria!

Ibland går jag långsamt men jag går aldrig bakåt

6 thoughts on “Om Kreatören

  1. Kul o se att du tar nästa steg mot din dröm!!! Keep going!! Jäkligt bra bild, kan lätt vara den som är på baksidan av kommande böcker ?

  2. Tja bambi… fan, visste inte att du skrev så jävla mycket. Jobbar du med att skriva text till D-uppsatser oxå?:) skulle behöva hjälp med det…

    Ha det gött o må väl, hälsningar från en lya vid stångån…

  3. Hej! Tog mej äntligen tid att läsa det du skriver. Du har blivit duktig!!! Din dynamiska resa kommer att fortsätta och du kommer att kriga vidare. Blir kul att följa dej! All lycka till din resa- inte till dej – för då får du för lite att skriva om 😉 Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *